Σε κάθε σημαντική σας στιγμή..!

Φιλοσοφία

Αποκτήστε το χαμόγελο των ονείρων σας… Η αισθητική οδοντιατρική είναι ο τομέας της πλέον σύγχρονης οδοντιατρικής επιστήμης που ασχολείται με τη βελτίωση της φυσικής εμφάνισης των δοντιών και την αποκατάσταση ενός όμορφου και υγιούς χαμόγελου. Οι εφαρμογές της αφορούν στην βελτίωση του χρώματος, του σχήματος και της διάταξης των δοντιών, όπως και στην αντικατάσταση αυτών σε περίπτωση απώλειάς τους. Ένα νεανικό και υγιές χαμόγελο ανεβάζει την ψυχολογία μας, γοητεύει τον συνομιλητή μας και μένει για πάντα αξέχαστο.

Άνετο περιβάλλον στο οδοντιατρείο Παπασυννεφάκη στην Θεσσαλονίκη

Κλείσε ένα ραντεβού για να ζήσεις τη στιγμή!

T 2310 266 433

Doctor Παπασυννεφάκης
Στέφανος

Γεννημένος και μεγαλωμένος στo κέντρο της Θεσσαλονίκης με έντονες εικόνες και ακούσματα της εποχής, με ενεργό συμμετοχή σε αθλητικά και καλλιτεχνικά δρώμενα της πόλης, αποφασίζω να ακολουθήσω το δρόμο της οδοντιατρικής από προσωπική επιλογή.

Οι έντονες καλλιτεχνικές ανησυχίες δεν με αφήνουν να οριοθετηθώ στα πλαίσια ενός πολύ καλού πτυχίου οδοντιατρικής της I.M.FCLUJ αλλά με οδηγούν στον κόσμο της αισθητικής οδοντιατρικής του New York University of Cosmetic Dentistry όπου βρήκαν εφαρμογή όλες οι καλλιτεχνικές μου τάσεις (γλυπτική, μουσική, ζωγραφική κ.α.).

Συμμετέχω σε πολλά σεμινάρια αισθητικής οδοντιατρικής στην Ελλάδα και στο εξωτερικό,σε σεμινάρια θεωρητικής και πρακτικής εφαρμογής των Laser σε όλους τους τομείς της οδοντιατρικής όπως επίσης και σε πολλά σεμινάρια θεωρητικής και πρακτικής εφαρμογής στην εμφυτευματολογία.

Ως μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Αισθητικής Οδοντιατρικής (ΕΕΑΟ) συμμετέχω ενεργά σε όλα τα συνέδριά της και προωθώ μια πατενταρισμένη μέθοδο-τεχνική κατασκευής προσωρινών αποκαταστάσεων με τις οποιες τελειοποιώ τη σύγκλειση των γνάθων,την υγεία – υγιεινή των ούλων,το αισθητικό αποτέλεσμα του smile design με σκοπό το άριστο αισθητικά και λειτουργικά αποτέλεσμα πριν το μόνιμο αποτέλεσμα.

Συνεργάζομαι με τα πλέον εξειδικευμένα οδοντοτεχνικά εργαστήρια Αθηνών και Θεσσαλονίκης και με κορυφαίους συναδέλφους ενδοδοντιστές ,γναθοχειρουργούς και περιοδοντολόγους.

Το ειδύλλιο μου με το smile design αποδίδει ως καρπό, εν έτει 2000, το NEWSMILE πρώτο κέντρο αισθητικής οδοντιατρικής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.Η εμμονή μου πάντα ήταν , είναι και θα είναι το αξεγάδιαστο και άριστο αισθητικό και λειτουργικό χαμόγελο.

Στέφανος Παπασυννεφάκης - Οδοντίατρος Θεσσαλονίκη