Υπηρεσίες

New Smile – New Face

Στο ιατρείο NEW SMILE μελετάμε, σχεδιάζουμε και προσφέρουμε ένα ακαταμάχητο χαμόγελο και ένα όμορφο, νεανικό πρόσωπο. Aπό τις πιο δημοφιλής και ελάχιστα επεμβατικές θεραπείες αντιγήρανσης στην αισθητική ιατρική είναι το botox και το υαλουρονικό οξύ.

BOTOX
To botox είναι μια πρωτεϊνη που στην κοσμητική δερματολογία χρησιμοποιείται για την εξάλειψη των ρυτίδων έκφρασης του προσώπου και δίνει θεαματικά αποτελέσματα άμεσα. Με το botox προλαμβάνονται και αντιμετωπίζονται οι ρυτίδες έκφρασης μετώπου, μεσόφρυου, ματιών και λαιμού.
Η δράση του botox είναι να αδρανοποιεί προσωρινά και τοπικά τους μιμικούς μύες του προσώπου. Μειώνει την κίνηση στους μικρούς μύες που προκαλούν τις εκφράσεις. Οι μύες αυτοί,όταν συσπώνται δημιουργούν ρυτίδες και εκεί στοχεύει το botox. Οι ρυτίδες απαλύνονται και φυσικά επιζητούμε ένα φυσικό αποτέλεσμα χωρίς να χάνεται η εκφραστικότητα.
Το botox μπορεί να εφαρμοστεί προληπτικά σε άτομα νεαρής ηλικίας στα οποια οι ρυτίδες, λόγω αυξημένης εκφραστικότητας σχηματίστηκαν αλλά δεν μονιμοποιήθηκαν. Αντίθετα σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας το αποτέλεσμα δεν είναι το ίδιο ικανοποιητικό καθώς το δέρμα έχει μειωμένη ελαστικότητα. Το botox είναι καλό να εφαρμόζεται δυο φορές το χρόνο,ανά εξάμηνο.

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ
Το υαλουρονικό οξύ είναι γλυκοζαμινογλυκάνη ένα φυσικό συστατικό του οργανισμού. Το ενέσιμο Υ.Ο έχει άριστο απότέλεσμα στο γέμισμα των ρυτίδων των χειλέων και του προσώπου καθώς συγκρατεί μόρια νερού και βοηθά στην καλύτερη σύνδεση των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης. Οι ρυτίδες έκφρασης σβήνουν και το δέρμα παραμένει σφριγηλό και ενυδατωμένο.
Το Υ.Ο είναι η λύση για τις ρυτίδες χειλέων,στόματος και παρειών καθώς και για την αύξηση του όγκου των χειλέων και των ζυγωματικών. Η θεραπεία του Υ.Ο διαρκεί 6 έως 18 μήνες από την εφαρμογή του.

ΝΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ PDO

Τα νήματα προσώπου PDO είναι στην πραγματικότητα τα χειρουργικά, απορροφήσιμα ράμματα, που χρησιμοποιούνται με ασφάλεια εδώ και αρκετά χρόνια στο κλάδο της ιατρικής. Τα νήματα αυτά εισάγονται μέσα στο δέρμα χωρίς να γίνουν τομές με τη βοήθεια μιας μακριάς, λεπτής βελόνας.
Τοποθετούνται είτε κάθετα είτε οριζόντια στα σημεία που χρειάζονται σύσφιξη, με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργηθεί ένα πλέγμα το οποίο θα ανασηκώσει το δέρμα σε περιοχές όπως τα μάγουλα, ο λαιμός, το πηγούνι, το ντεκολτέ και γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

Για την εισαγωγή τους απαιτείται τοπική αναισθησία και ο αριθμός των νημάτων που θα χρησιμοποιηθούν δεν είναι προκαθορισμένος, αλλά εξαρτάται από την περιοχή και τη φύση του προβλήματος. Επίσης μπορείτε να πείτε στο γιατρό σας πόσο σφιχτά τα θέλετε, ώστε να έχετε το αποτέλεσμα που θα σας ικανοποιεί απόλυτα.

Τα συγκεκριμένα νήματα είναι φτιαγμένα από δύο ουσίες, το πολυγαλακτικό οξύ και την πολυδιοξανόνη (PDO). Με τον καιρό οι ουσίες αυτές υδρολύονται αργά σε διάστημα 6-8 μηνών και αφομοιώνονται από τον περιβάλλοντα ιστό της περιοχής στην οποία έγινε η εφαρμογή.

Μετά την απομάκρυνση της βελόνας απο το σημείο της εφαρμογής, στο μικροσκοπικό κενό που έχει δημιουργηθεί, εγχύονται αυξητικοί παράγοντες οι οποίοι πολλαπλασιάζουν την παραγωγή κολλαγόνου, με αποτέλεσμα το δέρμα να δείχνει πιο νεανικό.

Η θεραπεία μπορεί να γίνει οποιαδήποτε χρονική στιγμή, εφόσον για την τοποθέτηση των νήματων προσώπου PDO δεν απαιτείται κάποια ιδιαίτερη προετοιμασία. Επιτυγχάνεται άμεσα και αποτελεσματικά η λείανση ρυτίδων και λεπτών γραμμών και βελτιώνεται η εικόνα της περιοχής του προσώπου στην οποία στοχεύουμε. Μετά το πέρας της θεραπείας επιστρέφετε στην καθημερινότητά σας, αφού δεν απαιτείται χρόνος ανάρρωσης.

MICRONEEDLING ΚΑΙ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

H συσκευή μικροβελονισμού προκαλεί εκατοντάδες μικρούς νήγμους στο δέρμα με αποτέλεσμα δερμοαπόξεση, λείανση και ανάπλαση της επιδερμίδας. Η μεσοθεραπεία είναι η έγχυση κοκτέιλ διαλυμάτων θρεπτικών δομικών και αναπλαστικών ουσιών.
Μεμονωμένα ή σε συνδυασμό οι τεχνικές αυτές βοηθούν την αναγέννηση, ανασύσταση, σύσφιξη και νεαροποίηση της επιδερμίδας.